program


Don’t leave me alone

Don’t leave me alone

Kom til en spændende introduktion til forestillingen kl. 19.15.
- en moderne danseforestilling.

”Don`t leave me alone” er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer. Den anerkendte Didy Veldman og “the shooting star” Wubkje Kuindersma.


Forestillingens første del, ”Frame of view”, er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk. Danserne springer ind og ud af oplevelser af ensomhed, jalousi, ikke gengældt kærlighed og boblende begær. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af bl.a. Nina Simone og Kronos Quartet.


Wubkje Kuindersma står bag forestillingens anden del. Hun er en talentfuld koreograf med stor succes iEuropa, hvor hun har skabt værker til flere anerkendte teaterhuse. Til denne forestilling har hun fundet sin inspiration i litteraturens verden ved at genlæse et udpluk af nordiske fortællinger og mytologiske historier om savn og længsel.


Anmeldelser:

Veldmans begavede ”Frame of view” danses til en musikalsk collage og er både vidunderlig, morsom, ironisk og melankolsk på samme tid.


Publikum føler sig som en del af en meget autentisk teateroplevelse.


Forestillingen spilles med støtte fra Statens Kunstfonds Garantiordning.


Koreografer: Didy Veldman og Wubkje Kuindersma


Dansere: Dansk Danseteatersinternationale dansere


Musik: Nina Simone, Kronos Quartet, Offenbach, Dean Martin m.fl.


Producent:Dansk Danseteater

 

Billetpris:

Voksne: 225 kr.
Børn og unge: 100 kr.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har I brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: